Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ninaa,Iaan és Pauul hírek <333

1.Ninaa híír:

A népszerű színésznő mindenkinek belopta magát a szívébe. Lehet pont ezért nem hiszik el róla, hogy tökéletesen meg tudna formálni egy lezüllött drogfüggőt.

Nina Dobrev kábítószerfüggővé válna

Nina Dobrev a The Vampire Diaries sorozatnak köszönheti a hírnevét, de a színésznő már kacsingat a filmvászon felé is. Ősszel érkezik a The Perks of Being a Wallflower című alkotás, amelyben Emma Watson és Logan Lerman mellett kapott lehetőséget a bizonyításra. Ugyan a népszerű sikersorozatban is kettős karaktert kell megformálnia, ő mégis bízik abban, hogy ennél komplexebb szerepek is várnak még rá a jövőben, és saját bevallása szerint szívesen alakítana egy kemény drogos csajt is.

„Különböző személyiségek bőrébe akarok bújni. Punk akarok lenni, vagy egy kedves lány, de akár kábítószerfüggőt is szívesen alakítanék. Annyi dolog van, ami felfedezésre vár bennem. Sokszor azt gondolják, hogy kicsit sivár vagyok, vagy nem tudok elég ideges lenni egy-egy karakter megformálásához. Ez hatalmas csalódást okoz nekem. Egy üres vászon vagyok, és azt kívánom bár több nyitott gondolkodású ember lenne” – mondta el őszintén a színésznő a Nylon magazinnak.

  Ian Somrehalder kedvese, akit segítőkészsége miatt is csodálnak rajongói,úgy tűnik nem elégszik meg a szende szerelmes lány, és a gonosz, ámde annál szexisebb vámpír megformálásával. Azért reméljük, hogy a sorozatban még sokáig csodálhatjuk két jóképű vámpír között őrlődve. Február 2-án kiderül hogyan folytatódik a széria.

2.Iaan híír:

A The Vampire Diaries sorozat szépfiúja a bolygónk fennmaradásáért küzd és ebbe nagy segítségére van az internet.

Ian Somerhalder mindenkit be akar vonni

Sokan a Lost halott fiújaként, mások a The Vampire Diaries halhatatlan és szerelmes vámpírjaként ismerték meg a nevét.Ian Somrerhalder azonban amikor nem a nőket veszi le a lábáról a tekintetével, arra használja a hírnevét, hogy aktívan védje a bolygónkat. 2010. December 8-án, a születésnapján hozta létre az Ian Somerhalder Alapítványt, amely mára már hatalmas tábort tudhat magáénak. Az IS Foundation fő célja az állatok élőhelyeinek megőrzése, a fajok fenntartása és a zöld gondolkodás, az energiatakarékosság elterjesztése. A szívtipró színész igyekszik minél több embert bevonni a mozgalomba, és szerinte hatalmas segítséget nyújt mindebben az internethasználat elterjedése.

„Megfizethetetlen kárt fogunk okozni, ha tovább írtjuk a fákat és ha így folytatjuk a környezetünk pusztítását. Alternatív megoldásokra van szükség. Ha embert tudtunk a holdra küldeni, akkor erre miért ne lennénk képesek? Az internet képes arra, hogy tanítsa az embereket a természetről. Olyan részeit pillanthatjuk meg a web által a minket körülvevő világnak, amelyek egyébként soha nem látnánk. Az internet inspirál, tanít és cselekvésre késztet. Az ideák, a kérdések, az ötletek sebesen szállnak egyik embertől a másikig. Mind e mellett én még mindig nagyon fontosnak tartom, hogy az ember ki tudjon szakadni az elektromos világból, és a természetben ki tudjon kapcsolódni. A média, az internet és a közösségi oldalak hatalmas segítséget nyújtanak abban, hogy megtaláljuk az erőforrásokat és egyesítsük az elképzeléseinket. A legfőbb célunk, hogy inspiráljuk az embereket az ötleteik megvalósítására, hogy pozitív irányba változzon az élet körülöttünk. Ehhez mindenkire szükség van.” - mondta el egy interjú során a The Vampire Diaries sorozat sztárja.


Nina Dobrev is aktívan részt vesz az ISF kampányaiban

Az ISF honlapján mindenki tájékozódhat az alapítvány ideológiájáról és céljairól. Ian már barátnőjét, Nina Dobrevet is bevonta, aki készséggel terjeszti a zöld gondolkodás és a környezetvédelem elveit. Lehetsz 5 vagy akár 100 éves, a környezetnek rád is szüksége van.

3.Pauul híír:

A Vámpírnaplók legújabb karakterét megformáló Torrey DeVitto szerint Stefannak nagyon jól áll a rosszfiús szerep.

Torrey DeVitto is a rosszfiúkat szereti

Paul Wesley párja, Torrey DeVitto szintén szerepet kapott a népszerű sorozatban, és a színésznő nagyon örül, hogy férje melett dolgozhat. Az Entertainment Weekly interjúja során elárulta: sokkal jobban szereti Stefan sötétebb oldalát.

„Paul egy nagyszerű színész, és ezt nem azért mondom, mert elfogult lennék. Szerintem igazán csak most derült ki, hogy mire képes. Nagyon izgalmas nézni, ahogy a karaktere egy teljesen más oldalát mutatja meg. Elég vicces, mert a barátnőim és én is ezt az énjét kedveljük jobban, ő meg mindig azt mondja: »Betegek vagytok! A régi Stefan sokkal vonzóbb«” – mondta Torrey, majd hozzátette - „Örök rejtély miért mindenki a rosszfiúkat szereti. Szerintem ez azért van, mert a lányok általában élvezik a veszélyt, és ez valamilyen szinte vonzza is őket.”

Bár Stefan és saját karakterének még nem volt közös jelenete, ellentétben Ian Somerhalder által megformált Damon Salvatoréval, Torrey azt is elárulta, hogy nagyon élvezte a Meredith és Damon-jelenetet a csütörtöki epizódban.

„Mindkét karakter egy nagyon erős szemilyéség. Ez egyfajta ellenségeskedéshez is vezethet. Meredith nem dől be Damonnak, nem hiszi, hogy csupán Alaric miatt kereste fel. Rögtön rájönne, hogy Damon szeret szórakozni az emberekkel, és Meredith nem az a fajta, aki hagyja ezt neki.”

Az is szóba került, hogy Torrey melyik vámpírfivért találja vonzóbbnak, de a válasz elég egyértelmű volt: „Természetesen ez nem kérdés, bár Ian nagyon jól megformálja a humoros, veszélyes vámpírt, mitagadás, igen nehéz ellenálni azoknak a ravasz, szép, kék szemeknek” – mesélte nevetve a színésznő.

Elmondása szerint saját karaktere inkább Alaric iránt táplál gyengéd érzelmeket. De hogy egy újabb szerelmi szál veszi-e kezdetét, az kiderül a sorozat következő epizódjában.