Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nina rossz példát mutat? O.o ???

Nina Dobrevet, a Vámpírnaplók sztárját még júliusban, egy fotózás szünetében lekapták, ahogy káros szenvedélyének hódol.

Nina Dobrev rossz példát mutat?

Senki nem gondolta volna, hogy a bájos színésznő, aki sikerét a Vámpírnaplók című sorozatnak köszönheti, rá szokott gyújtani.

Ninát Nyugat-Hollywoodban kapták lencsevégre a paparazzók, amint egyik barátnőjével a lépcsőn ülve cigarettázgat. Nem úgy tűnt, mint aki most próbálná ki először, így valószínűleg gyakran szokott dohányozni.

A rajongókat persze ez nem tántorítja el attól, hogy szeressék Ninát, hiszen fantasztikusan tehetséges színésznő, és sokak szerint azért, mert dohányzik, még nem kell elítélni. Ezzel kapcsolatban még nem nyilatkozott. Reméljük, a természetes szépségének nem árt meg.

Mellesleg csütörtökön rajtolt a sorozat harmadik évadja. Az első részben máris hatalmas izgalmak várnak a fanatikusokra, tovább szövődnek a szerelmi szálak, és a halálozások száma sem csökkent az előzőhöz képest. Ne felejtsük el azt sem, hogy Ian Somerhalder  és Paul Wesley pedig egyre szexibbek lesznek!

Nos,az az igazság hogy én ettől még Ninát ugyan úgy szeretem...

Sajnos ma már igazán sokan szívnak cigarettát és még többe halnak ebbe bele.

Igaz,hogy amikor először láttam Ninát,még csak nem is gondoltam volna hogy doányzik.

De ma már ez sem lep meg