Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nap kérdése,pletyka és hírek3 FRISS

A mostanában gyermekre váró Lady Gaga úgy tűnik, mégsem éri be a magánnyal , és a Vámpírnaplókból ismert vérfarkassal, Taylor Kinney-vel randizgat mostanában. A páros még a Yoü and I forgatásánismerkedett össze, és azóta rendszeresen találkozgatnak. “Csak  olyan egy éjszakás kavarásnak tűnt, de annak viszont nagyon szenvedélyes volt. Nem tudom, hogy először találkoztak-e, vagy már volt előtte is valami, de hogy izzodt a levegő körülöttük, az tuti. Gaga tök természetes nek tűnt, kifejezetten kedves és nyugodt volt a pasi mellett." –nyilatkozta egy állítólagos szemtanú.

 

Ha szerencsénk van, hamarosan pucéran láthatjuk Nina Dobreb kedvesét, ugyanis a Vámpírnaplók szívdöglesztő Damon-jára szemet vetett a Playgirl! A csajoknak szánt erotikus magazin rekord példányszámú eladást vár Ian Somerhalder meztelen valójának bemutatásától, és már hónapok óta folynak a titkos tárgyalások arról, hogy mennyiért hajlandó a sztár arra, hogy bár művészi módon, de minden testrészét megmutassa az érdeklődő olvasóknak. A szuperszexi Nina Dobrev barátja állítólag simán igent mondott a leleplező képekre, csak az összegben nem sikerül megegyezni, hisz a ribaznozós színész a lap történetének legnagyobb tiszteletdíját szeretné kialkudni.


Nina Dobrev, a Vámpírnaplók Elena Gilbert-je egy csodás Georges Chakra ruhában jelent meg az MTV Movie Awards gálán a hétvégén. Bár az eseményen az Alkonyat sztárjainak tartottak, a 22 éves Nina bronz színű kövekkel kirakott, stílusosan vérvörös ujjatlan ruhája volt az est egyik legszebb összeállítása! Tűsarkú cipő, hullámos fürtök, minimál smink, bájos mosoly, és nincs az a férfi, aki képes lenne ellenállni ennek a nőnek!

Mára ismért ennyi!!!Holnap is lesz friss!!