Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nap kérdése,pletyka és hírek

Nézzétek meg:

A Vámpírnaplók Elenája már két hónapja méterekkel a föld felett jár a bologságtól. Mióta kedvese, Ian Somerhalder Párizsban megkérte a kezét teljesen be van zsongva, hogy megtalálja az legszebb menyasszonyi ruhát. Állítólag már több neves tervező szalonjában is járt, és ha igazak a legújabb pletykák, akárcsak  Bella Swan a következő Twillight filmjében ő is Carolina Herrera ruhájában fogja decemberben kimondani a boldogító igent. Szerintünk bármit is választ, lélegzetelállítóan szép lesz!

A Vámpírnaplókban Damon Salvatore-t alakító Ian Somerhalder szívdöglesztő pasivá érett az évek alatt. Az utóbbi öt év alatt Ian új fodrászt talált, hagyott arcán egy kis borostát , és ártalan bociszemeit rutinos rosszfiús tekintetre cserélte. Az összhatás pedig tuti,  igazi lélekmelengető sármőr! Csoda, hogy Nina Dobrev sem tudott neki ellenállni?

A Vámpírnaplók című sorozat bájos Elenája a héten a szívügyekről nyilatkozott: "A szerelem mindenkit meghülyít. Engem is. Úgy érzem néha, olyan az egész, mint egy vadászat. Óvatosan be kell cserkészni a kiszemelt áldozatot, és utána addig tartani a vasat a tűzben, míg be nem érnek a dolgok. Ha szerencséd van egy idő után már minden megy a maga útján. Ha nem, akkor meg boldogtalannak érzed magad, mintha semmi nem tudna soha többé felvidítani. Nehéz szembesülni a ténnyel, hogy nem szeretnek viszont. Erről inkább nem is beszélnék többet, mert azonnal elszomorodom. Viszont amikor először vagy szerelmes, az valami csodálatos érzés! Másodszorra viszont, miután már darabokra törték a szíved, óvatosabbá válsz. Egy kicsit érzékenyebb leszel, de mégis beleesel a csapdába újra és újra. Miért? Mert az ember mindig reménykedik, hogy megtalálja az igazit!"

Hát mára ennyi :))