Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Joseph+Claire=<3

A The Vampire Diaries sorozatból ismert Joseph Morgan és Claire Holt nagyon jól kijönnek egymással. A pletykák szerint túlságosan is.

Joseph Morgan és Claire Holt egy pár?

Felröppentek a hírek, miszerint Joseph Morgan nemrég szakított barátnőjével, aki nem más, mint Emily Thorne. A különválás oka ismeretlen, de nem kizárt, hogy Claire Holt áll a dolog mögött.

A két színész nagyon összemelegedett az atlantai forgatások alatt, de mostanában forgatáson kívül is gyakran jelennek meg együtt. Novemberben Joseph elhívta a Vámpírnaplók Rebekahját az Immortals premierjére, a színész elmondása szerint azért, hogy támogassa.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a két sztár napi szinten vált egymással üzenetet a Twitteren. Bár mindez még nem bizonyítja, hogy lenne köztük valami, viszont Miss Claire a napokban posztolt egy közös képet, ami gyanakvásra ad okot.


Saját elmondásuk szerint csak barátok, de ne felejtsük el, hogy a Vámpírnaplók másik álompárja,Nina Dobrev és Ian Somerhalder sem vállalják fel kapcsolatukat. Ki tudja, lehet, hogy egy titkos duplarandi van készülőben a négy színész között?