Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Delena rajongók figyelem!!!

Sziasztok!!!

Nos ez az infó inkább a Team Delena csapatnak szól de ez a Stelena pártiakat is nagyban érinti.

Hoztam nektek egy kis riportot arról hogy a 3. évadban lesz-e és ha lesz akkor mekkora

románc Damon és Elena között..

Íme:

Damon & Elena szerelme nem lesz romantikus kapcsolat: A The Vampire Diaries producere, Kevin Williamson valamit nagyon tisztázni akart: Damon és Elena szorosodó kapcsolata és Stefan hiánya nem feltétlenül vezet oda, amire mindannyian annyira várunk ebben az évadban.

"Csak azért, mert Damonnel hagytuk Elenát, az nem azt jelenti, hogy ők lesznek az endgame. És azt sem jelenti, hogy össze fognak jönni," mondta el Williamson a TVLine-nak a TCA Summer Press Touron, mikor arról kérdezték, mennyire lesznek idegesek a Stelena rajongók az évad során.

Míg Damon és Elena közelebb kerülnek egymáshoz a Stefan utáni kutatás során - aki éppen azzal van elfoglalva, hogy a Stefan/Klaus előadás minél hangulatosabb legyen -, a kapcsolatuk "sokkal inkább baráti" lesz, mint romantikus; legalábbis Williamson elmondása szerint. És ennek jó oka van. A célon kell tartaniuk a szemüket: egy jó vámpír gonosszá fordult.


"Ez nem igazán arról szól, hogy 'Damon és Elena őrülten egymásba szeretnek és boldogan élnek míg meg nem halnak?'," mondja Williamson. "Ez inkább arról szól, hogy "Damon és Elena meg tudják találni azt a személyt, akit mindketten szeretnek?'... Jó lesz látni, ahogy kialakul Damon és Elena között ez a kapcsolat, aminek a középpontjában Stefan áll."

Az, hogy milyen mértékben mélyül el a kapcsolatuk, nagyban Damonön múlik, akinek akadnak bajos ügyei, és ott a hajlama, hogy olyan dolgokat csináljon, ami nagyon nem tetszik Elenának (például erőszakkal megitatni a vérével).

"Damon nem jó a hősködésben, úgyhogy nem tudom elképzelni, hogy valaha is működjön a dolog nála," mondta Williamson, hozzátéve, "Mindig olyan játszma lesz, ahogy egyet megy előre, kettőt hátra. Néha úgy van, hogy 'Oké, én vagyok a hős', de a következő percben már meg is ölt három embert. És ez nem tetszik Elenának."

De most, hogy a szent öccse eltűnt a képből, Damonnek fel kell nőnie a feladathoz. Hogy kezeli a tényt, hogy neki kell lennie a jó fiúnak, és az alakuló kapcsolatát Elenával? "Most fog meghatározódni a szerepük," mondta Williamson. "Barátok lesznek? Szerelmesek? Hogyan képzelik el magukat? Mert ez lesz a meghatározó pillanat mindkettőjüknek."

TVD Rose 2x08 Delena  scene.  Video of the moment: Katerina.